FivePlus Solutions sprijină mediul de afaceri prin servicii PPC gratuite 2021-01-06T15:51:33+03:00

FivePlus Solutions sprijină mediul de afaceri prin servicii de promovare online gratuite

Această campanie s-a încheiat și câștigătorii au fost anunțați pe pagina de Facebook.
Mulțumim tuturor participanților pentru interesul acordat serviciilor de promovare prin Google Ads si Facebook Ads FivePlus Solutions! 

Perioada de criză în care ne aflăm în acest moment afectează din ce în ce mai mult mediul de afaceri. Mulți antreprenori au decis să oprească promovarea PPC sau au redus bugetele campaniilor online pe care le desfășurau. E important ca în această perioadă să fim solidari și să încercăm să contribuim cu ce putem la susținerea sectoarelor afectate de pandemia COVID-19. De aceea noi, FivePlus Solutions, am hotărât să fim alături de companiile care au nevoie de ajutor pentru a își optimiza investiția în campaniile online sau au nevoie de consultanță pentru reorganizarea strategiei online.

Așadar, dorim să oferim GRATUIT unul dintre următoarele servicii: Audit cont Google Ads, Audit cont Facebook Ads sau Consultanță Campanii PPC

1. Audit cont Google Ads Gratuit*

Auditul contului de promovare Google Ads presupune o verificare amănunțită a tuturor setărilor și targetărilor din cont, fiind o acțiune care trebuie efectuată periodic. De ce este important? Scopul final al auditului este de a determina campaniile, cuvintele cheie sau anunțurile care aduc cele mai bune rezultate și de asemenea, de a le descoperi pe acelea care mai au nevoie de îmbunătățiri.

Pentru acest lucru, vom începe cu analiza structurii contului Google Ads, structura campaniilor, a grupurilor de anunțuri și a cuvintelor cheie folosite. Vom verifica, de asemenea și paginile de destinație folosite în anunțuri, iar în acest sens, vom veni cu o serie de recomandări și optimizări necesare astfel încât procesul de comandă să fie ușor, iar rata de conversie să ne satisfacă.

2. Audit cont Facebook Ads Gratuit *

În cadrul auditării unui cont de promovare Facebook Ads, vom începe cu analiza strategiei folosite, iar apoi a implementărilor efectuate pentru promovarea produselor/serviciilor.

Următorii pași sunt de verificare a modului în care a fost structurat contul, tipurile de campanii folosite și setările acestora. Alegerea publicului țintă și a destinațiilor de plasare a anunțurilor sunt doua elemente foarte importante deoarece informația trebuie să ajungă la utilizatorii potriviti pentru a performa. După ce ai identificat audiența, trebuie să ajungi la nivelul la care să o poți descrie: care sunt interesele pe care le are, ce produse/servicii folosește. Doar atunci vei putea crea mesaje atractive, care să determine atingerea obiectivelor de marketing stabilite.

Ulterior, vor fi analizate și anunțurile pentru care s-a optat, deoarece reprezintă o caracteristică esențială în determinarea ratei de conversie per campanie/ii.

Nu vom încheia auditul fără să analizăm pagina de business: tipurile de postări, engagementul și frecvența publicării.

3. Consultanță Gratuită*

Dacă ești antreprenor sau reprezinți o companie și ai nevoie de îndrumări în gestionarea campaniilor PPC, suntem aici pentru a te ajuta. Consultanța va fi oferită timp de o oră în care vom încerca să-ți oferim răspunsuri la eventualele întrebări pe care le-ai putea avea cu privire la conturile de publicitate, strategiile abordate, funcționarea algoritmilor Facebook, respectiv Google.etc.

3. Consultanță Gratuită*

Dacă ești antreprenor sau reprezinți o companie și ai nevoie de îndrumări în gestionarea campaniilor PPC, suntem aici pentru a te ajuta. Consultanța va fi oferită timp de o oră în care vom încerca să-ți oferim răspunsuri la eventualele întrebări pe care le-ai putea avea cu privire la conturile de publicitate, strategiile abordate, funcționarea algoritmilor Facebook, respectiv Google, etc.

Note*

  • Vom oferi un singur serviciu PPC, alegerea acestuia este la latitudinea antreprenorului.
  • Vom limita analiza la un număr de zece afaceri distincte, alese aleator prin sistemul random.org
  • Trimiterea solicitărilor se va face până pe data de 06.04.2020, inclusiv.
  • Pentru realizarea audit-urilor PPC ( Google, Facebook) și pentru serviciul de consultanță, vom solicita acces la conturile de promovare.
  • Audit-urile PPC vor fi livrate până la data de 15.04.2020.

TE INVITAM
SA NE CUNOSTI
.

Da Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile*

Campurile marcate cu * sunt obligatorii