Retargetare prin Facebook Ads

Nu ar fi interesant ca utilizatorii ce ajung pe site-ul dumneavoastra sa fie urmariti ulterior cu reclame cand se autentifica in Facebook? Retargetarea comportamentala sau remarketingul pe Facebook inseamna afisarea anunturilor doar persoanelor ce ne-au vizitat site-ul. Anunturile vor fi plasate in Facebook, atunci cand respectivele persoane se vor autentifica si vor naviga in reteaua de socializare.

Prin campania de Remarketing in Facebook Ads le putem reaminti oferta noastra si ii putem invita sa revina pe site si sa faca o anumita actiune considerata obiectivul principal al campaniilor (sa cumpere, sa se inscrie la newsletter, sa ne sune etc.). O astfel de campanie va aduce trafic calificat, valoros pentru ca in trecut aceste persoane si-au manifestat interesul fata de produsele sau serviciile noastre si sansele de a converti sunt mult mai mari.

Cum functioneaza o campanie de remarketing pe Facebook?

  1. se plaseaza un fragment de cod in paginile site-ului
  2. acest cod va acumula intr-o lista utilizatorii ce va viziteaza site-ul
  3. audienta astfel acumulata va fi folosita ca public tinta in campania de remarketing
  4. dupa pornirea campaniei utilizatorii pot vedea reclamele cand “stau” pe Facebook
  5. utilizatorii intresati vor putea reajunge pe site si realiza actiunea dorita de dumneavoastra

De ce este importanta folosirea remarketingului prin Facebook?

Remarketingul pe Facebook este important pentru:

  • a intipari brandul in mintea publicului tinta intr-un timp scurt si cu costuri reduse deoarece afisarea se face catre un public despre care stim ca a fost interesat de produsele sau serviciile noastre
  • a contribui la o posibila transformare a utilizatorilor din lista de remarketing in clienti prin reclame in care se evidentiaza oferte sau se ofera reduceri. De exemplu, o astfel de campanie poate avea ca scop convingerea utilizatorilor ce au adaugat in cos sa finalizeze comanda sau convingerea utilizatorilor care au mai cumparat sa revina pentru o noua comanda

Nu va multumiti cu o singura vizita din partea utilizatorilor ce ajung pe site! Ajutati-i sa isi aduca aminte de dumneavoastra si profitati de posibilitatea de a interactiona cu ei pe termen lung!

Contactati-ne si va vom ajuta cu implementarea unei astfel de campanii!

2020-07-28T12:46:51+03:00