Voucher Google Ads

Ai primit un voucher Google Ads pentru a-ti promova afacerea si vrei sa afli cum se utilizeaza?

Ai primit un astfel de cupon si nu esti sigur cum sa il folosesti? Cuponul Google Ads te poate ajuta sa platesti costurile initiale ale unei campanii. Pentru a incepe ai nevoie de un cont Google Ads, urmat de implementarea unei campanii prin care sa promovezi un produs sau un serviciu. Dupa adaugarea informatiilor de facturare poti introduce si codul din voucherul primit. Iata in continuare conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti astfel incat codul tau sa functioneze.

Cerinte

Voucherul Google Ads poate fi folosit de cei care:

  • isi deschid un cont nou Google Ads sau detin un cont ce nu este mai vechi de 14 zile
  • vor rula o campanie pe acest cont care va acumula un cost minim de 50 de RON (dupa acumularea acestei sume creditul mentionat pe cupon va fi disponibil in cont)
  • au adresa de facturare din Romania.

Limitari

Atentie! Poate fi utilizat un singur cod promotional per client.

Care este taxa de activare?

Activarea initiala nu presupune nicio taxa. Creditul va fi afisat in cont la valoarea mentionata. Pentru ca multi au profitat de cupoanele Google Ads (au introdus mai multe pe cont, si-au creat conturi multiple doar pentru a le utiliza, le-au vandut/cumparat), Google a decis sa ceara o cheltuiala initiala pe cont de 50 de RON inainte de activarea creditului promotional. Acest lucru a fost instituit pentru a vedea un minim de implicare din partea advertiserilor. Scopul nu este de a deschide cat mai multe conturi noi care sa consume 200 RON gratuit, ci de a le arata celor ce promoveaza un site o bucatica din ce poate face promovarea prin Google Ads. Costul obligatoriu de 50 de RON nu trebuie vazut ca o taxa, ci ca o investitie initiala. Anunturile tale vor rula, vor lua click-uri si chiar iti vor aduce clienti.

Cum functioneaza?

Din momentul introducerii codului promotional in contul tau Google Ads (vezi imaginea de mai jos) va trebui sa acumulezi costuri ale campaniei in valoare de 50 de RON. Adica va trebui sa rulezi o campanie ce are cel putin un cuvant activ ce declanseaza un anunt relevant, care prin click-urile primite sa stranga costul mentionat.

Dupa indeplinirea acestei cerinte cuponul se va activa in maxim 5 zile si il vei putea vedea in fila Facturare.

In functie de metoda de plata aleasa, cei 50 de RON vor fi retrasi fie din creditul de pe cupon (daca ai ales plata automata), fie va trebui sa faci o plata ce depaseste 50 de RON (daca ai ales plata manuala).

Este bine de stiut ca Google nu te anunta cand creditul primit se epuizeaza, astfel ca va trebui sa monitorizezi costurile acumulate daca nu vrei sa depasesti valoarea cuponului.

Ai primit un voucher Google Ads, a expirat, iar acum cand te-ai hotarat sa apari si tu in anunturile promovate ti-ar prinde bine unul? Sau pur si simplu vrei si tu unul pentru a porni o campanie?

Deschide cu noi prima ta campanie Google Ads si vei primi un voucher de 200 de RON pentru a-ti promova afacerea online. Atrage clientii prin pozitionarea reclamelor pe pagina de cautari Google.

Contacteaza-ne si beneficiaza de voucherul Google Ads!

Ai abuzat de utilizarea voucherelor primite sau te gandesti sa folosesti mai multe?

Un client poate folosi un singur cod promotional pentru promovarea unui site. Daca ai mai multe site-uri poti folosi cate un voucher per site.

Ia in calcul ca deschiderea de conturi multiple prin care se promoveaza acelasi site si pentru care se utilizeaza doar creditul disponibil prin voucher poate duce la suspendarea definitiva a conturilor respective si nu va mai fi posibila promovarea site-ului in viitor.

Ai un voucher Google Ads si te-ai gandit sa il dai contra-cost?

Cuponul Google Ads nu poate fi vandut sau dat in schimbul altor servicii sau produse.

Daca Google depisteaza un astfel de caz contul ce a utilizat voucherul respectiv poate fi suspendat. Te bucuri la cativa lei, iar cel care il foloseste poate ajunge sa nu isi mai poata promova site-ul niciodata prin Google Ads.

Hei, dar stai… daca tot l-ai primit de ce sa nu il folosesti pentru a-ti promova propria afacere? Sau, de ce nu, pentru a invata cum se face o campanie Google Ads?

Daca nu esti sigur de rezultatele ce ti le poate aduce, nu ai timp sau pur si simplu nu vrei sa te implici in crearea si mentenanta unei astfel de campanii, da-ne un telefon si avem noi grija sa ai o campanie bine construita si generatoare de profit.

Vrei sa cumperi un voucher Google Ads?

Ei bine, aceste coduri sunt GRATIS! Nu este nevoie sa te tocmesti cu vanzatorii de astfel de cupoane. Noi ti-l dam fara a plati nimic. Trebuie doar sa investeti 50 de RON in contul tau Google Ads si cuponul se activeaza. Cei 50 de RON sunt conditie obligatorie pentru activarea codului promotional.

Politica Google spune ca un astfel de voucher nu poate fi vandut/cumparat si poate fi utilizat doar pe teritoriul tarii unde a fost distribuit initial. Daca Google depisteaza astfel de cazuri, contul in care a fost introdus codul promotional poate fi suspendat, ceea ce inseamna ca nu vei mai putea promova site-ul respectiv niciodata prin Google Ads. Asadar, gandeste-te bine inainte de a cumpara un voucher Google Ads!

Fa-ti publicitate gratuit de 200 RON!

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Noi ne ocupam de tot ceea ce este necesar pentru implementarea campaniei si avem grija ca bugetul tau sa fie consumat cu folos.

Solicitați o cotație gratuită

Oferim servicii SEO profesionale care ajută site-urile să-și crească drastic scorul de căutare organică pentru a concura pentru cele mai înalte poziții chiar și atunci când vine vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

Articole asemanatoare

Abonați-vă la newsletter-ul nostru!