Publicitate prin Facebook Ads

De ce am nevoie de publicitate prin Facebook Ads?

Promovarea afacerii prin Facebook Ads este o metoda de pomovare online accesibila ce ofera multe avantaje, principalul avantaj fiind posibilitatea de a livra reclame catre oameni pe baza profilului lor si a intereselor manifestate in reteaua de socializare de-a lungul timpului.

7 beneficii ale promovarii prin Facebook Ads

Promovarea afacerii dumneavoastra prin Facebook Ads va aduce o serie de beneficii printre care:

1. Posibilitatea de a selecta audienta pe baza unor criterii nedisponibile pe alte platforme.
Criteriile se refera la varsta, sex, interese, comportament, nivel de studii, unitate de invatamant absolvita, stare civila, status parental, varsta copiilor etc.
2. Reclama dumneavoastra apare doar persoanelor ce fac parte din grupul definit.
Reclamele se vor afisa doar celor ce se incadreaza in profilul stabilit la setarea campaniei. Daca publicul dumneavoastra este format doar din persoane cu varsta intre 18-24 ani, cei ce au declarat o alta varsta nu vor vedea anunturile.
3.Plata se face la clic.
Veti plati doar cand cineva interactioneaza cu anuntul. Afisarea reclamelor nu costa daca se alege optiunea de a plati la clic.
4.Puteti masura impactul fiecarei campanii.
Veti putea urmari indicatori precum: conversii (leaduri, comenzi etc.), clicuri, cost pe clic, aprecieri pentru pagina obtinute in urma promovarii, comentarii, persoane ce au dat share in urma promovarii etc.
5.Posibilitate de a analiza comportamentul persoanelor ce va viziteaza siteul.
Utilizatorii ajunsi pe site pot fi monitorizati si ulterior analizat comportamentul lor, astfel incat deciziile sa fie luate pornind de la date concrete.
6.Puteti extinde promovarea la nivel global.
Facebook va poate deschide noi orizonturi. El permite targetarea la nivel global si puteti alege oricand sa testati piata din diverse tari, fara a fi necesara prezenta fizica in respectiva tara.
7.Detineti controlul asupra bugetului investit.
Veti putea stabili un buget zilnic asupra caruia aveti control oricand. Puteti pune stop campaniei in orice moment si o puteti reporni ulterior. Plata se va face strict pentru costurile acumulate pana in momentul stoparii.
2020-08-07T15:10:34+03:00