Testimoniale Google Ads

Promovarea Google Ads facuta prin FivePlus a adus companiei noastre atat un plus de valoare, facandu-ne mai cunoscuti pe piata, cat si un plus in vanzarile efective, ajutandu-ne sa ne orientam mult mai precis catre targetul nostru din piata.

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu echipa FivePlus, cu care vom continua sa lucram si de acum incolo cu foarte mare placere.

Apreciem colaborarea cu echipa FivePlus. Abordarea prezentata si aplicata ne-a adus clienti noi in restaurant si o expunere de brand net ridicata in piata.

Unul dintre cele mai importante atuuri ale echipei FivePlus il consideram ca fiind rapiditatea in implementarea ideiilor nostre. Sunt intr-adevar foarte buni si astfel nu putem decat sa-i recomandam cu incredere. Am rezonat cu strategiile in online recomandate de acesti specialisti, rezultatele se vad.

Am plecat impreuna la drum acum 7 ani. Am inceput cu refacerea site-ului, acum suntem la a treia versiune de implementare grafica, am continuat cu promovarea online a ceea ce ofera Erebus prin optimizare SEO si Google Ads. Tot timpul am abordat solutii noi de marketing online si apreciez deschiderea FivePlus catre a ne consilia si sustine. Tot impreuna am creat diverse aplicatii web care prin complexitatea lor au demonstrat know how-ul oamenilor din aceasta echipa minunata.Suntem preocupati in permanenta de aducerea pe piata auto din Romania a unor servicii de calitate si de a construi o colaborare pe termen lung cu partenerii nostri. Fara un partener de nadejde in aceasta zona de promovare on-line nu am fi reusit sa ne facem cunoscute proiectele noastre.
Multumim FivePlus Solutions!

Dan Teodorescu General Manager, Erebus Tehnics International

Echipa FivePlus Solutions a lucrat cu profesionalism in toate proiectele pe care le-am desfasurat impreuna. Strategia si actiunile SEO pe care le-au implementat au adus rezultate bune pe termen lung, prin promovarea in motorul Google. Campaniile PPC Google Ads ne-au ajutat sa atingem obiectivele dorite intr-un termen scurt si au atras rapid programari la clinica Green Dental.

Solutiile creative, imbunatatirea continua a campaniilor si disponibilitatea de adaptare la modalitatile noastre de promovare si comunicare au fost punctele forte care au transformat aceasta colaborare intr-una de success.

Criza, motiveaza cautarea si aplicarea de solutii moderne pentru business. Cartusel, beneficiaza de rezultatele pozitionarii site-ului in prima pagina Google. Este important ca site-ul sa fie vizitat de clienti calificati, ce cauta informatii specifice.

Astazi am avut ceva timp liber si am stat mai mult sa navighez pe net. Am fost fericita sa constat faptul ca medicii mei pot fi gasiti la cautarile dupa numele acestora intai la clinica noastra. Stiu ca va datorez asta!!! Va multumesc ff mult.

Lucrez cu echipa FivePlus de cativa ani, timp in care am avut parte de sfaturi si ajutor competent in toate problemele ce apar atat in gestionarea campaniilor Google Ads, cat si in administrarea site- ului nostru. Acest ajutor nu s-a limitat la contractul stabilit initial, ci s-a extins pe masura colaborarii la toate aspectele privind buna functionare a site-ului (structura, securitate, modificari organice, etc.). Am avut parte, fara exagerare, de ajutor si asistenta 24 de ore pe zi, zi de zi, 7 zile pe saptamana, pe durata intregii colaborari.
As compara echipa FivePlus cu institutia medicului de familie, adaptata la ceea ce inseamna asistenta pentru activitati on-line: prezenta continua personalizata, atentie, dedicatie, profesionistul care este langa tine atunci cand ai nevoie. Asa se castiga si se mentin clienti, asa se fac afaceri in care ambele parti sa fie multumite.
Felicitari si la mai mare!

Dragos Pantazescu Manager, Novicio Tech Division

Multumim echipei FivePlus pentru disponibilitatea si profesionalismul oferit! Calitatea superioara a serviciilor si satisfacerea deplina a asteptarilor noastre a fost si este principala lor preocupare!
Am repornit comenzile online cu ajutorul lor, uneori depasindu-ne asteptarile.
Multumim lor pentru ceea ce ne ofera zi de zi!

Mihai Barbu Director Marketing, Team Relocations Grup

Lucram cu placere cu echipa FivePlus si apreciem seriozitatea si dinamismul cu care trateaza solicitarile noastre. Multumita lor, am reusit sa crestem numarul de achizitii online din site, optimizand bugetul investit in campaniile de promovare si facandu-ne cunoscuti pe piata de anvelope. Vom continua sa apelam la consultanta oferita de ei pentru a creste business-ul in Romania.

Plamen Petrov Sales Manager, Bau Invest Ltd

Pe domeniul nostru de activitate, industria auto – vanzari&service, in alegerea colaboratorului, o experienta similara a cantarit mult.
Roadill Automotive este dealer marca Ford si alinierea in mediul online la standardele impuse de producator a fost esentiala. Am gasit in echipa Fiveplus, nu numai un furnizor de site web, ci si un consultant in marketing online, aplicand diferite concepte in piata pentru cresterea portofoliului de clienti. Lucram de peste 3 ani si am extins colaborarea noastra catre optimizare SEO la nivelul site-ului, suport tehnic pentru diferite situatii care apar in exploatarea sistemului, vrem sa abordam impreuna si alte solutii.
Este practic o extensie a echipei Roadhill catre mediul online.

Lucram cu placere alaturi de FivePlus deoarece sunt oameni seriosi ce se dedica aducerii de rezultate. Ne pare bine ca i-am intalnit si ca am ales sa colaboram cu ei. Campaniile facute ne-au adus in punctul in care suntem nevoiti sa amanam cererile clientilor pentru ca fizic nu ne permite timpul sa le onoram. Sunteti partenerul potrivit pentru promovarea pe internet.
Felicitari si succes pe mai departe!

2020-08-07T16:06:43+03:00