Promovare prin Facebook Ads

Prin reclamele Facebook Ads putem merge fie catre un public nou cu care nu am mai interactionat si pe care il definim ca facand parte din categoria potentialilor clienti, fie catre publicul care si-a manifestat interesul prin aprecierea paginii noastre de Facebook. Cunoscand aceste lucruri le putem livra mesaje adecvate, astfel incat sa ne atingem obiectivele.

Reclame targetate in functie de profilul potentialilor clienti

Cel mai important atu al platformei Facebook vine din faptul ca utilizatorii declara singuri, atunci cand isi creaza si actualizeaza profilul, date personale pe care le putem folosi in avantajul nostru. De altfel, comportamentul lor pe Facebook ii va incadra in anumite categorii de interese, pe care noi le putem ulterior targeta.

Important in cadrul unei astfel de campanii este definirea publicului tinta. Va trebui tinut cont cui vom arata reclamele pe Facebook, astfel incat bugetul sa fie investit cu rezultate.

Vom stabili aria geografica a potentialilor clienti, vom stabili daca sunt barbati sau femei, ce interval de varsta tintim, nivelul de studii, stare civila, chiar si locul de munca ocupat. De altfel, in functie de tipul afacerii pe care dorim a o promova, vom stabili interesele pe care le au clientii nostri.

De exemplu, daca am promova gama de tinute office dintr-un magazin online vom merge spre un public de sex feminin, nivel de studii superioare, vom alege domenii de activitate ce tin de latura office, vom declara interese precum haine de dama, costume etc., dar si interese precum banci, management, invatamant superior etc.

exemplu targetare facebook ads

Reclame targetate spre fanii paginii de Facebook si prietenii lor (Promovarea postarilor sau Boost Post)

Cum doar 6% din fanii paginii dumneavoastra vor putea vedea postarile, puteti extinde acest procent prin campanii numite „Boost Post”. Avantajul unei astfel de campanii consta si in faptul ca pe langa fanii paginii, vor putea vedea postarea si prietenii acestora.

Selectand suma dorita a se investi, Facebook va poate oferi date legate de audienta posibil a fi atinsa.

boost post

Contactati-ne pentru campanii bine implementate si optimizate! Vom avea grija ca bugetul dumnevoastra sa fie investit corect, iar reclamele sa se afiseze unui public cat mai bine definit.
2020-07-28T12:49:07+03:00